4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Lamberink verkoopt Blekkenhorst in Den Ham

· 4803× bekeken

DEN HAM – Het echtpaar Lamberink van de camping De Blekkenhorst heeft dit recreatiebedrijf aan de Nienenhoek verkocht. De nieuwe eigenaar is een gewezen melkveehouder uit Goudriaan.

Gerrit Lamberink laat weten dat de nieuwe eigenaar enige jaren geleden al informeerde of de camping te koop was. Hij wilde van de koeien overstappen op de recreanten en vond De Blekkenhorst een mooi bedrijf. Lamberink: “Ik zei dat hij terug moest komen als hij een concreet voorstel had. Onlangs kwam hij en deed een mooi voorstel.”

Gerrit en Wenda Lamberink hadden mede oren naar de verkoop omdat ze wel zo’n beetje klaar waren. “”We hebben een prachtig recreatiebedrijf opgezet. Toen we het in 1993 kochten had het een oppervlakte van twee en een halve hectare, nu is het zeven en een halve hectare.”

Gedurende zes jaar was De Blekkenhorst ook een asielzoekerscentrum. Het echtpaar zegt een geweldige tijd te hebben gehad in Den Ham. Lamberink zegt niet aan rentenieren toe te zijn. “Ik ben 54 jaar, kan nog wel wat doen en heb nog wat vastgoed in Hardenberg.”


 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›