4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Uitbreiding bij touringcarbedrijf Schepers in Westerhaar

· 1527× bekeken

WESTERHAAR-VRIEZENSEVEENWIJK – Het touringcarbedrijf Schepers te Westerhaar mag uitbreiden op de huidige locatie. Het betreft een bescheiden bijbouw en volgens de gemeente Twenterand knapt de situatie er alleen maar van op.

Het ‘bussenbedrijf’ van Max Schepers is geworteld in en vergroeid met Westerhaar-Vriezenveensewijk. Dat is – naast een ruimtelijke kwaliteitsimpuls – ook een belangrijke reden voor het college van B&W om medewerking te geven aan de uitbreiding.

Op het bouwblok aan de Hoofdstraat mag volgens het bestemmingsplan 690 vierkante meter bebouwing staan. Het college wil dat oprekken tot 750 vierkante meter bedrijfsgebouwen. Daardoor kan Schepers de bussen die nu buiten moeten worden gestald overdekt stallen, onder een overkapping of in een gebouw.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›