4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Politie zoekt getuigen na mishandeling van Vriezenvener

· 1558× bekeken

ENSCHEDE / VRIEZENVEEN - Een 54-jarige man uit Vriezenveen stond zaterdagavond 16 februari omstreeks 20.30 uur op station Drienerlo te wachten op de trein richting Hengelo. Toen de trein aankwam, begon een groep jongemannen te duwen bij de deuren. Hierdoor kwam een jongetje ten val.

Omdat de man uit Vriezenveen ruimte wilde maken voor het jongetje en diens vader, gebaarde hij de groep rustig aan te doen en achteruit te gaan. Daarop sprong één van de jongemannen uit de groep op de rug van de man uit Vriezenveen, waardoor beiden de trein in vielen. De man werd geslagen en hield hier verwondingen aan over. Na enkele ogenblikken kwamen agenten kijken wat er aan de hand was, maar de jongemannen werden niet meer aangetroffen.

De politie is op zoek naar getuigen van deze mishandeling. Mensen die iets hebben gezien of wellicht weten wie de jongeman is die de man uit Vriezenveen heeft geslagen, worden verzocht zich te melden. Dit kan door te bellen naar 0900-8844 of anoniem via M. 0800-7000.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›