4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Drie gemeenten met één salarisadministratie

· 1548× bekeken

TWENTERAND - De gemeentesecretarissen Ridderinkhof van de gemeente Twenterand en Van den Brink van de gemeente Wierden ondertekenden vrijdag het plan van aanpak om de salarisadministratie van beide gemeenten samen te voegen. Dit zal gebeuren per 1 januari 2014.

Binnen het samenwerkingsverband WT4 zijn vorig jaar de salarisadministraties van de gemeenten Wierden en Rijssen-Holten al samengevoegd. Daar is nu Twenterand bijgekomen. Het doel van deze samenvoeging is drieledig. De dienstverlening moet minder kwetsbaar worden, opdat de gemeenten nog beter de continuïteit kunnen garanderen. Door samenwerking en kennisdeling zouden ze bovendien een kwaliteitsimpuls bewerkstelligen. En verder dient door een gezamenlijke investering een besparing te worden bereikt.

WT4 is het samenwerkingsverband van de vier gemeenten in West Twente, te weten Hellendoorn, Rijssen-Holten, Twenterand en Wierden.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›