4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Biej oons op de kök’n, dit weekeinde op Delta TV!

· 1723× bekeken

TWENTERAND - In deze uitzending hebben Gerrit Veldhuis en Thea Kroese een gesprek met de voorzitter van het SONT, verder een gesprek met Martin ter Denge, die een protestsong heeft geschreven voor Minister Spies, omdat zij geen handtekening wil zetten om het Twents als Nedersaksische taal te erkennen, terwijl Duitsland dit wel erkend heeft. Natuurlijk brengt hij Leeve Minister Spies ook ten gehore.

In het culinaire deel een bezoek aan de imkerij van de familie Schoemaker uit Westerhaar-Vriezenveensewijk, waar Gerrit en Thea de bijen gaan aaien en veel te weten komen over honing uit de Gemeente Twenterand.

De muziek wordt verzorgd door Petra ter Denge, zij is de winnares van de Jazzerieje, een songfestival dat elk jaar wordt gehouden in Twente in het kader van het zingen in het dialect.

De winnende song werd geschreven door Martin ter Denge. Petra zingt ook nog een aantal prachtige Engelstalige liederen, begeleid op piano en gitaar.

Uitzending op zaterdag 29 september om 19.00 uur, 21.00 uur en 23.00 uur en op zondag 30 september om 17.00 uur, 19.00 uur, 21.00 en 23.00 uur op dit Delta TV!

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›