4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Geerdijks Bruggefeest nieuwe evenemententopper

· 1715× bekeken

GEERDIJK - Twenterand heeft er een nieuw groots evenement bij: Geerdijks Bruggefeest. Vele duizenden bezoekers struinden zaterdag de rommelmarkt en braderie af, maar ook 's avonds tijdens het optreden van de Normaal-coverband Kisjeskearls was het druk.

Bij de start van de rommelmarkt en braderie met vele tientallen kramen liep het al snel vol. De meeste bezoekers kwamen uit Geerdijk en Vroomshoop, niet onlogisch omdat tot twee jaar geleden Geerdijk nog tot het kanaaldorp behoorde. Datzelfde beeld was 's avonds ook te zien tijdens de muziekavond. Opvallend was dat zowel jong als oud evengroot was vertegenwoordigd. Misschien was dat wel de kracht van het evenement.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›