4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Afgezette gebied in Westerhaar-Vriezenveensewijk vrijgegeven

· 1896× bekeken

WESTERHAAR-VRIEZENVEENSEWIJK - Het asbest, dat was vrijgekomen bij de brand aan de Oranjestraat in Westerhaar-Vriezenveensewijk, is opgeruimd. Het gebied dat daarvoor was afgezet is inmiddels helemaal vrij gegeven.

Dit gebeurde donderdagmiddag rond de klok van 16.30 uur. De opruimwerkzaamheden zijn afgerond en door een deskundig onderzoeksbureau in samenwerking met een toezichthouder van de gemeente Twenterand gecontroleerd. Uit dit onderzoek is gebleken dat het gebied schoon is.

De bewoners van de 18 woningen aan de Leidijk en de Asterstraat die waren geëvacueerd, mochten woensdagavond al weer terug naar hun huis.

Er was al vastgesteld dat er in de woningen geen asbest was gevonden. Alleen buiten was nog wat asbest aangetroffen en dat is donderdag allemaal op zeer zorgvuldige wijze opgeruimd. De afzettingen zijn verwijderd en het gebied is weer toegankelijk.

Zowel de bewoners die woensdagavond werden geëvacueerd, als de direct omwonenden van het afgezette gebied, zijn per brief geïnformeerd.

Foto's: Emiel Geerding (www.emgfotografie.nl)

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›