4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

HVT afwezig bij besluit krediet bedrijventerrein

· 480× bekeken

TWENTERAND - Met alleen de stem tegen van de PvdA ging de gemeenteraad dinsdagavond akkoord met het krediet van 6,75 miljoen euro voor het aanleggen van het bedrijventerrein Almeloseweg Oost in Vriezenveen.

Opvallend was het vertrek van HVT'er Hélène van Tol halverwege het debat. Ze had in haar eerste termijn wel laten weten tegen te zijn: "Dit is het dossier, waar we heel erg boos om zijn geworden". Van een partij die de oprichting alleen aan dit plan te 'danken' heeft, mag daarom verwacht worden dat ze er ook bij is als de gemeenteraad hierover gaat stemmen. Met wethouder Johan Oordt waren de meeste fracties van mening dat nu gauw de schop de grond in moet.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›