4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Jarno Hams in soep-reclame

· 4818× bekeken

VROOMSHOOP - Jarno Hams (viervoudig Sterkste man van Nederland) is het boegbeeld van de nieuwe Unilever-campagne voor Cup-a-Soup. De Vroomshoopse krachtpatser treedt op in commercials rond de nieuwe pay-off 'Cup-a-Soup, Goed Idee!'.

Unilever vervangt na enkele jaren zijn slogan 'Dat zouden meer mensen moeten doen'. Hams wordt door het merk ingezet om de nieuwe slogan 'Goed Idee!' kracht bij te zetten. In de spots neemt Hams deel aan de onderdelen wheelflip en vrachtwagen trekken. In beide commercials komt hij dankzij Cup-a-Soup op een goed idee, door de trekkerband te rollen in plaats van omver te werpen en de vrachtwagen te besturen in plaats van te trekken. Hierdoor is hij zijn concurrenten te slim af.

Bekijk Reclame:
>> http://www.youtube.com/watch?v=1gNfl_L3Jfc

>> http://www.youtube.com/watch?v=x39wmA18k-Y

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›