4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

GT wil behoud van watertoren als monument

· 595× bekeken

TWENTERAND - Gemeentebelangen Twenterand wil van het college van B & W horen of ook het college van mening is dat de watertoren behouden moet worden: "Dit is voor Vriezenveen van agemeen belang wegens zijn schoonheid en cultuurtechnische waarde".

GT vraagt zich af welke betekenis het college geeft aan dit gemeentelijk monument en hoe de gemeente het behoud ervan mogelijk maakt. Andere vraag is in hoeverre het college (financieel) particuliere initiatieven wil ondersteunen. GT vindt dat de gemeente de regie in handen moet nemen om het behoud van de watertoren te garanderen.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›