4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Flierpark gaat Avondvierdaagse doen

· 1021× bekeken

VROOMSHOOP - Stichting 't Flierpark gaat vanaf dit jaar de organisatie op zich nemen van het wandelevenement de Avondvierdaagse in Vroomshoop. Door omstandigheden konden de organisatoren van de vorige edities dit evenement niet meer uitvoeren.

Het nieuwe bestuur van 't Flierpark vindt het jammer dat deze activiteit voor haar dorp zou verdwijnen. Dat gaat dus niet gebeuren, maar er is wel geld nodig. Men is dan ook op zoek naar "Vrienden van 't Flierpark" die jaarlijks een vast bedrag willen doneren. Voelt u zich geroepen? Neem dan contact op met tel. 644 466.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›