4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Groot woningonderzoek jongeren

· 1294× bekeken

TWENTERAND - De Stichting Woningbouw Den Ham-Vroomshoop en Woningstichting Vriezenveen/Westerhaar zijn benieuwd naar de woonwensen van de Twenterandse jongeren. Daarom gaan beide organisaties in maart 2005 een grootscheeps onderzoek houden onder de jongeren in de leeftijdscategorie van 17 tot 23 jaar. In totaal zullen met dit onderzoek zo'n 3600 jongeren per brief persoonlijk worden benaderd. Ook de Gemeente Twenterand is bij het onderzoek betrokken en verleent hier medewerking aan.

De informatie die het onderzoek uiteindelijk gaat opleveren wordt door de woningstichtingen gebruikt om in de (nabije) toekomst doelgericht woningen te gaan bouwen of verbouwen die aan de woonwensen van jongeren voldoen.

Het onderzoek bestaat uit een viertal vragen, die in subvragen zijn onderverdeeld. Om zoveel mogelijk jongeren te stimuleren om deel te nemen aan het onderzoek stellen de woningstichtingen een tiental CD- of DVD-cheques ter beschikking, met elk een waarde van 25 euro per stuk.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›