4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

KNNV ontevreden over bermbeheer

· 743× bekeken

VRIEZENVEEN - De Koninklijke Natuurhistorische Vereniging KNNV, afdeling Vriezenveen, is "zeer slecht te spreken" over het huidige gemeentelijke bermbeheer. Dat staat te lezen in het jaarverslag 2004.

Vooral de bermen van de Schottenweg en de Oosterveenweg zijn de KNNV een doorn in het oog. "Het maaien gebeurt op de verkeerde momenten, het maaisel wordt niet afgevoerd en bij het maaien worden de bomen onnodig ernstig beschadigd." En verder: "Het maaien van bermen lijkt een sluitpost geworden: uitbesteden en zo goedkoop mogelijk."

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›