4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Triangel stoot opvang niet af

· 767× bekeken

WESTERHAAR-VRIEZENVEENSEWIJK - Stichting Triangel zegt voorlopig niet van plan te zijn om de kinderdag- en buitenschoolse opvang af te stoten. Dit ondanks hardnekkige geruchten.

Hoofdleidster Annette Schoemaker: "Toen het vorig jaar financieel slecht met ons ging is er wel sprake van geweest. Nu zie ik het er voorlopig niet van komen." En verder: "Het zou natuurlijk wel kunnen, maar dan moet het voor ons wel aantrekkelijk zijn. We houden wel alle opties open." Wel verhuist men half april naar de nieuwe sportzaal/KDS, maar dat staat los van een eventueel vertrek bij Stichting Triangel.

Schoemaker: "De nieuwe wet kinderopvang die sinds 1 januari 2005 van kracht is komt voor ons als geroepen. Deze wet maakt het voor ouders weer aantrekkelijk om van kinderdagopvang en buitenschoolse opvang gebruik te gaan maken. Nieuwe aanmeldingen zijn er dan ook genoeg."

De nieuwe wet geldt uiteraard ook voor kinderdagverblijf Dol.fijn. Dit kinderdagverblijf bedient Den Ham en Vroomshoop en heeft ook een moeilijke tijd achter de rug. Maar het tij lijkt te keren. Kinderopvang kan financieel voordeliger zijn dan menigeen denkt.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›