4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Golden Tulip Rally toch van start

· 750× bekeken

TWENTERAND - De afgelopen week heeft het bestuur van de SASON het formele besluit genomen dat de Golden Tulip Rally op 16 en 17 september 2005 georganiseerd zal worden.

Vanaf oktober 2004 hebben een drietal werkgroepen de haalbaarheid van het organiseren van de Golden Tulip Rally 2005 onderzocht.

Eén hield zich bezig met het wedstrijdtechnische deel, een tweede met de organisatorische kant van het evenement. De derde werkgroep heeft het financiële deel van de rally rond Hellendoorn in kaart gebracht.

Omdat het centrum van Nijverdal, door verbouw van het gemeentehuis, niet beschikbaar is heeft de SASON besloten meer activiteiten te gaan concentreren op en nabij het servicepark op industrieterrein 't Lochter.

Verder wil men een nog scherpere scheiding aanbrengen tussen het wedstrijdtechnische deel en het randgebeuren. De komende weken zullen de details uitgewerkt worden.

De financiële werkgroep heeft de financiële resultaten van de laatste jaren kritisch doorgenomen. Op basis van deze analyse is voor 2005 een begroting opgesteld, waarbij het budget van een aantal onderdelen naar beneden is bijgesteld. Dit zonder de kwaliteit van het evenement aan te tasten. Mede door deze financiële analyse is een sluitende begroting voor de Golden Tulip Rally 2005 opgesteld.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›