4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Politiek

VVD bezorgd over verkeersveiligheid bij nieuwe sportzaal

· 680× bekeken

VRIEZENVEEN - VVD Twenterand maakt zich zorgen over de verkeersveiligheid rondom de nieuwe sportzaal Weemelanden in Vriezenveen. De VVD-fractie heeft wethouder Bert Lambers schriftelijk om opheldering gevraagd.

De VVD stelt dat fietsende- en wandelende bezoekers van de sportzaal de zeer drukke Koningsweg moeten oversteken. "Op deze weg wordt, ondanks veel controle van de politie, veel te hard gereden." De VVD vraagt de infrastructuur nog eens onder de loep te nemen, nu men daar nog mee bezig is.

Wethouder Lambers vindt de opmerkingen van de VVD terecht. Hij denkt aan het aanleggen van een doorsteek tussen de 'oude' Weemestraat (over de Koningsweg) naar de nieuwe sportzaal.

Lambers vervolgt: "Het combineren van een fietsoversteek met een snelheidsremmende maatregel achten wij wenselijk. Een drempel is hierbij niet aan de orde. Een licht verhogend plateau is een optie." Ook de overleggroep Verkeer heeft de vraag van VVD ter harte genomen en de zorgen onderschreven.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›