4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Algemeen

Dapper Sportlust strandt bij Protos Weering

· 1011× bekeken

VROOMSHOOP - In een volledig uitverkocht sporthal De Beek in Hardenberg vond zondag zesdeklasser Sportlust Vr. haar Waterloo in het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi.

De enige overgebleven Twenterandse deelnemer wist zich gesteund door zo'n 75 supporters gehuld in de geel-blauwe clubkleuren. In de eerste wedstrijd tegen Raptim ging Sportlust fris van start en wist men tot drie keer toe op voorsprong te komen, maar drie seconden voor tijd ging de ploeg uit Coevorden met de volle buit er van door (4-3).

De wedstrijden tegen Sc Rouveen en vijfvoudig kampioen HODO uit Hollandscheveld gingen vrij kansloos verloren, resp. 0-2 en 1-4.

In het allerlaatste optreden van Sportlust in het Protostoernooi, wisten zij één van de favorieten in De Beek, v.v. Mariënberg in werkelijk de allerlaatste seconde te elimineren, door uit een leep bekeken vrije trap de 1-1 aan te tekenen. Zo behaalde het dappere Sportlust toch nog een puntje in de halve finale. Doelpuntenmakers waren: Marcus Elzinga (twee keer), Ruud Haverkort, Herman Nieuwlaar en Tymen de Haan.

Dit gelijke spel bleek tijdens het rekenwerk na afloop de nekslag te zijn geweest voor Mariënberg, waarmee Sc Rouveen lachende derde werd en als nummer twee naar de tussenronde mag, op woensdag 12 januari a.s. in Angelslo. Maar na afloop bleek Hoogeveen zich te hebben teruggetrokken en gaat Mariënberg als beste derde alsnog naar de tussenronde.

Glorieus winnaar werd de topfavoriet HODO middels een magnifiek staaltje zaalvoetbal, met een hoofdrol weggelegd voor de nummer 7 van HODO, Sjaak Pronk die tevens topscorer van de hal werd.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›