4°C
Bewolkt
« Terug naar overzicht
Gemeente

Geen run op identiteitsbewijzen

· 857× bekeken

TWENTERAND - Ruim de helft van de 462 jongeren tussen 14 en 18 jaar, die door de gemeente Twenterand zijn aangeschreven, voor het aanschaffen van een identiteitsbewijs heeft er ook daadwerkelijk één aangeschaft. Vanaf gisteren is een dergelijk bewijs verplicht. Half januari zullen de mensen die in gebreke zijn gebleven nogmaals door de gemeente worden benaderd.

Verder schaften ook mensen die naast hun paspoort een identiteitsbewijs wilden deze in de afgelopen periode aan. Ook ouderen gingen meer dan normaal tot actie over. Een run op "ID's" ontstond echter niet.

 
Bekijk het volledige archief ›
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›