4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Wijn- en wildproeverij in samenwerking met het Twentsch Wijnhuis.

{image_text}

83× bekeken

DEN HAM - De wijn- en wild jubileumproeverij is een evenement van De Zandstuve en het Twentsch Wijnhuis, waar een unieke kruisbestuiving tussen wijn en spijs centraal staat en waarbij enkele gerenommeerde wijnproducenten live aanwezig zijn. Dit alles in de sfeervolle setting van de Zandstuve in de bossen nabij Den Ham en met muzikale omlijsting. Wat kunt u verwachten?

- Een keur aan topwijnen op de proeftafel. Denkt u aan: Amarone, Chianti Classico Riserva en de Gruner Veltliners en Pinot Noirs.
- Live aanwezig zijn de wijnmakers van Weingut Kolkmann - Oostenrijk, Villa Trasqua - Italië, Apaltagua – Chili, Stefano Accordini - Italië en Loredan Casparini, Italië.
- Een ruim aanbod aan wildgerechten. Afhankelijk van het aanbod van de jagers kunt u genieten van bijvoorbeeld wild zwijn, reerug, reebout en haas.

Wij ontvangen u graag op zondag 11 november vanaf 16.00 uur met een feestelijk glas prosecco en sluiten we rond 20:00 uur af met koffie en heerlijke zoete verleidingen.

U kunt reserveren door te mailen naar info@dezandstuve.nl of door te bellen met 0546-671650. Het aantal tickets is gelimiteerd dus reageer snel als u dit evenement beslist niet wilt missen!
De kosten zijn € 55,00 per persoon all-in, dus inclusief alle wijn, wildgerechten en koffie na. U kunt afrekenen bij de ingang van de Zandstuve.

  • Tijd: van 16.00 uur tot 20.00 uur
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›