4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Wandeling met eerste bekeerde Syriëganger

91× bekeken

DAARLERVEEN - Op woensdag 23 mei 2018 is weer er een Bijbelse wandeling – van 4 kilometer – voor wie de drukte van alledag even wil ‘ontvluchten’ en zich wil laten inspireren door stiltemomenten, ontmoetingen en verhalen. In deze wandeling ‘De reis van je leven’ ontmoeten wij de eerste bekeerde Syriëganger. Paulus is op reis naar de keizer in Rome bij wie hij in hoger beroep is gegaan. Maar dan komt het schip in zwaar weer terecht. Het verhaal roept beelden op die akelig sterk doen denken aan de wrakke bootjes die de Middellandse Zee oversteken.

Iedereen ontvangt een wandelkaart met tien momenten om te overdenken. Wat Paulus meemaakte, dat kan ons ook overkomen. Dat is de belofte van deze wandeling. Een mens moet soms veel doormaken, moet soms net als deze schepelingen veel ballast loslaten, zal ooit zelf ook het eigen schip moeten verlaten, maar zal uiteindelijk door de nacht heen het licht zien. En aan land komen.

Het verzamelpunt is op de parkeerplaats bij de ingang van “De Veenbrug”, Gerhard Nijlandstraat 4, Daarlerveen, vanwaar we om 19.15 uur gezamenlijk vertrekken naar het startpunt aan de Regge. De route gaat over een verhard wandelpad langs het water. Onderweg zullen we even pauzeren om wat te drinken en na afloop is er koffie of thee.

Voor de onkosten wordt een bijdrage van € 2,50 gevraagd. De organisatie is in samenwerking met de kerken in Daarlerveen. Opgave uiterlijk maandag 21 mei via verspieders.express@gmail.com We zullen dan proberen zoveel mogelijk gezamenlijk te rijden naar het startpunt aan de Regge

  • Tijd: 19.15 uur
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›