4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Vreugdebloemen en blijde klanken in k.c. Irene Vroomshoop

901× bekeken

VROOMSHOOP - Zondag 23 juli werkt het blaasensemble BLAZE mee aan de morgendienst in Kerkelijk Centrum Irene te Vroomshoop. Deze kerkdienst heeft als thema: "ontvangen vreugdebloemen geef je door!". Een toepasselijk thema ook voor het inluiden van de schoolvakanties. Hoe zorgen we ervoor dat de bloem in ons hart uitgroeit tot een prachtige bloem, die ons in contact brengt met de wereld om ons heen? Een bloem die vreugde mag uitstralen. Dat heeft vast iets te maken met de hulp van de Geest. Het is een feestelijke dienst met bekende liederen. Een dienst voor jong en oud.

De muzikale medewerking wordt verleend door BLAZE.
BLAZE bestaat uit de 3 generaties Ekkel, bestaande uit opa Henk ( trompet) moeder Mirjam ( alt saxofoon), dochter Suze ( sopraan saxofoon), zoon Senne ( bariton ) en vader Pieter ( trombone) en trompettist Ben Prins. BLAZE betekent “ vurig licht uit zenden ”. Door onze muziek hopen wij een bijdrage te leveren om het Licht van het geloof te laten schijnen. Verder is BLAZE een verbastering van blazen, dit verwijst naar het blazen op onze instrumenten.

In deze dienst is er afwisseling in samenspel met het orgel. De organist is dhr. R.G. Vos van Avezathe en ds. Antonides zal in deze dienst voorgaan. De dienst begint om 9.30 uur.

  • Tijd: 09.30 uur
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›