4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Vakantie Bijbel Week met ‘Vjenne got talent’

82× bekeken

VRIEZENVEEN - Op vrijdagavond 28 juli 2017 organiseert de Vakantiebijbelweek een talentenjacht voor alle groepen van de basisschool. Zit jij op de basisschool en durf jij het aan om jouw talent, alleen of samen met je vrienden, aan groot publiek te laten zien en te laten beoordelen door een jury? Geeft je dan snel op door je naam en adres te mailen naar: vjennegottalent@gmail.com. Dan sturen wij een aanmeldingsformulier naar je toe. De kosten voor deelname zijn € 1,- p.p. De uiterlijke opgave datum is 26 juli vóór 12:00 uur. Wees er snel bij want VOL is VOL!

Al jullie papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, buren, vrienden en vriendinnen zijn van harte uitgenodigd om jou en de andere deelnemers van Vjenne got Talent aan te moedigen.

Wij zien jou op 28 juli, in CCK2 (Cultureel Centrum Kerkstraat 2 in Vriezenveen). De avond start om 18:30 uur. Om 18:00 uur gaat de zaal open. Entree is gratis!

Nog een heel belangrijk bericht: De VakantieBijbelWeek is nog opzoek naar vrijwilligers om te helpen bij de middagprogramma’s. De programma’s zijn vervolgens: maandag jongensmiddag, dinsdag meidenmiddag, woensdag spelletjesmiddag, donderdagmiddag en donderdagavond armybootcamp en vrijdagavond Vjenne got talent! Lijkt het jou leuk om te helpen stuur dan een mail naar vbwmiddagprogramma@gmail.com. De uren wat je maakt mag je meerekenen voor je maatschappelijke stage.

  • Tijd: 18.30 uur
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›