4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Toneelavonden Oranjevereniging Vroomshoop door Toneelvereniging Altied Wille

{image_text}

67× bekeken

VROOMSHOOP – De jaarlijkse toneelavonden van Oranjevereniging Vroomshoop zijn in 2019 op vrijdag 1 en zaterdag 2 maart in het theater van Het Punt. Toneelvereniging Altied Wille uit Sibculo zal op deze avonden de komische voorstelling ‘Deze vrouw…Is uw man’ spelen. Er is een voorverkoopavond op donderdag 24 januari van 19.00 tot 20.00 uur in Het Punt. Kaarten zijn ook te koop bij Oranjevereniging Vroomshoop.

De komische voorstelling ‘Deze vrouw…Is uw man’ gaat over Annie Zuiderhorn en haar dochter Amanda die van de Sociale Dienst leven en die door Jaap Brekeveld gecontroleerd worden. Niemand mag weten dat Annie een vriend heeft en Amanda mag hem niet. Sterker nog; ze ziet hem nog liever vandaag dan morgen vertrekken. Ze haalt daarvoor alles uit de kast en dat zorgt voor allerlei conflicten. De voorstelling begint zowel op vrijdag 1 als zaterdag 2 maart om 20.00 uur.

Kaarten voor deze voorstelling zijn te koop tijdens de voorverkoopavond op donderdag 24 januari van 19.00 tot 20.00 uur in Het Punt en bij bestuursleden Lute Gombert (Bosweg 3, tel.: 0546-646420) en Dinie Gerrits (Nieuwstraat 16, tel.: 0546-645876) van Oranjevereniging Vroomshoop. Leden van Oranjevereniging Vroomshoop betalen 7,50 euro per kaart, niet-leden 10 euro. Dit is inclusief een kop koffie/thee voor aanvang van de voorstelling en een hapje in de pauze. Voor meer informatie: www.oranjeverenigingvroomshoop.nl.

  • Tijd: 20.00 uur
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›