4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Tentoonstelling “Trots op Den Ham”

{image_text}

170× bekeken

DEN HAM - Het Expositiehuis Den Ham nodigt ieder van harte uit voor de nieuwe tentoonstelling “Trots op Den Ham” met werk van (ex)Hammenaren. Als Stichting Expositiehuis Den Ham willen we graag op een creatieve wijze ons dorp presenteren met deze groepsexpositie. Op 1 juli 1818 werd Den Ham burgerlijk zelfstandig, dus 200 jaar geleden. Ruim twintig kunstenaars hebben in eigen stijl en met eigen keuze van materialen een of twee kunstwerken gemaakt. Daarmee geven zij antwoord op vragen, die gesteld werden door het Expositiehuis, zoals: Hoe beleef je Den Ham? Wat spreekt je aan in Den Ham? Welke inspiratie geeft Den Ham je? Wat emotioneert je? Welk plekje wil je vereeuwigen? Welke herinnering komt er in je op als je terugkijkt?

Het boeiende en gevarieerde resultaat is te bewonderen op een speciale tentoonstelling met keramiek, beelden, aquarellen, acrylschilderijen, mozaïek, foto's en gedicht.

De Oudheidkundige Vereniging Den Ham-Vroomshoop toont in de achterzaal op een expositie het ontstaan van de gemeente Den Ham.

De opening door dorpsomroeper Gerrit Kuiper vindt plaats in het Middendorpshuis, Grotestraat 4 te Den Ham op vrijdag 13 juli om 19.00 uur.
De tentoonstelling is open tijdens de openingsuren van de TTI in de periode 17 juli t/m 31 augustus 2018.
Extra open op zaterdag 14 juli van 14.00 uur tot 16.00 uur.

Gratis toegang.

soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›