4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Tekencursus van Louise Bramer in Historisch museum Vriezenveen

120× bekeken

VRIEZENVEEN - “Alles begint met tekenen,”aldus Louise Bramer, kunstenares in Vroomshoop. Tekenen is de basis van de beeldende kunst en zowel voor schilder, beeldhouwer, en architect van belang. Wil je een goed beeld of een goed schilderij maken dan is het van groot belang eerst een tekening te maken.
Een aantal basisprincipes van de kunst van het tekenen wil Louise graag overdragen in een cursus op zes dinsdagen in februari en maart in de raadszaal van het Historisch Museum Vriezenveen. Ze gaat daarbij onder andere in op licht en donker verdelingen, de vorm en opbouw van een portret, de compositie en de verhouding object en achtergrond, en het zelfportret.

Louise Bramer genoot haar opleiding aan de Groninger academie “Minerva” voor beeldende kunsten. Daarna deed ze een postacademische opleiding in Den Haag en was ze lange tijd docente aan een instituut voor Kunstzinnige Vorming. Ze specialiseerde zich in portret- en modeltekenen en schilderen. Ze is lid van “En Profil”, een vereniging van professionele sneltekenaars.

De cursusdagen zijn 6, 13, 20, en 27 februari, en 6 en 13 maart. Deelnemers kunnen kiezen voor een middagcursus van 14.00 uur tot 16.00 uur of voor een avondcursus van 19.30 uur tot 21.30 uur. Opgeven kan via bladder2602@kpnplanet.nl . Voor vragen over de cursus kan dit mailadres ook gebruikt worden. En op de website www.louisebramer.nl is meer informatie te vinden over Louise Bramer, over haar werk, en over de workshops die ze geeft.

soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›