4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Toneelavond Oranjevereniging Vroomshoop met Toneelvereniging Elck wat wils

{image_text}

20× bekeken

VROOMSHOOP – Oranjevereniging Vroomshoop haalt voor het tweede jaar op rij de toneelvereniging Elck wat Wills uit Hoogenweg naar Het Punt. De toneelvereniging speelt de klucht ‘Dan jodel je niet meer’ van Otto Schwartz en Georg Lengbach. Deze komische voorstelling is op vrijdag 30 november om 20.00 uur in het theater van Activiteitencentrum Het Punt. Er is een voorverkoopavond op woensdag 31 oktober om 19.00 uur in Het Punt. De kaarten zijn ook te koop bij Oranjevereniging Vroomshoop.

De voorstelling ‘Dan jodel je niet meer’ is een klucht in drie bedrijven. Het komische theaterstuk gaat over Gerda van Tol die verschillende dingen verzwijgt voor haar oom en tante, waaronder haar huwelijk met Theo Schippers. Haar oom en tante hebben een aangenomen zoon en die moet eigenlijk met Gerda trouwen. Dat kan niet meer, want Gerda en Theo hebben ook al een kindje. Gelukkig kan Henk, een kameraad van Theo, wel helpen. Jammer genoeg maakt die het alleen maar erger…

Kaarten voor deze voorstelling zijn te koop tijdens de voorverkoopavond op woensdag 31 oktober om 19.00 uur in Het Punt en bij bestuursleden Lute Gombert (Bosweg 3) en Dinie Gerrits (Nieuwstraat 16) van Oranjevereniging Vroomshoop. Leden van Oranjevereniging Vroomshoop betalen 7,50 euro per kaart, niet-leden 10 euro. Dit is inclusief een kop koffie/thee voor aanvang en een hapje in de pauze. Voor meer informatie: www.oranjeverenigingvroomshoop.nl.

  • Tijd: 20.00 uur
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›