4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Stagelopen bij Jozua

{image_text}

153× bekeken

DAARLERVEEN - Na de succesvolle wandeling in mei is er maandag 10 september 2018 weer een Bijbelse wandeling – van 3 kilometer – voor wie de drukte van alledag even wil ‘ontvluchten’ en zich wil laten inspireren door stiltemomenten, ontmoetingen en verhalen.

In deze wandeling ‘Stagelopen bij Jozua’ ontmoeten wij de twaalf verspieders. Ontdek hoe leuk het is om met een groep mensen een mooie wandeling te maken! Op een ongedwongen manier nieuwe mensen leren kennen en je laten inspireren door verhalen. Het verzamelpunt is op de parkeerplaats bij de ingang van “De Veenbrug”, Gerhard Nijlandstraat 4, Daarlerveen, vanwaar we om 19.15 uur gezamenlijk vertrekken naar het startpunt aan de Regge. De route gaat over een verhard wandelpad langs het water. Onderweg zullen we even pauzeren om wat te drinken en na afloop is er koffie of thee en een aandenken Voor de onkosten wordt een bijdrage van € 2,50 gevraagd. De organisatie is in samenwerking met de kerken in Daarlerveen. Opgave vóór maandag 10 september via verspieders.express@gmail.com Via dit mailadres kun je ook een gratis preview aanvragen over Jozua.

  • Tijd: 19.15 uur
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›