4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Soulfoodbrunch in Vriezenveen

98× bekeken

VRIEZENVEEN - Op vlaggen en spandoeken gezien of al eens eerder gelezen: Vriezenveen viert feest ! Op zondag 15 september 2019 leveren de gezamenlijke kerken van Vriezenveen hun eigen inhoudelijke bijdrage in deze bijzondere Septembermaand aan de viering van het 650-jarig bestaan van Vriezenveen. Een kernteam heeft in de afgelopen maanden een passende en aansprekende activiteit uitgewerkt.Dit vindt plaats in de grote feesttent op het Manitobaplein. Deze bijeenkomst ‘ SOULFOODBRUNCH- Doankensweerd! ‘ start om 12 uur, inloop vanaf 11.30 uur.

Vriezenveen, daar zit al eeuwenlang heel veel muziek in, dus diverse muzikale partijen zijn er direct actief bij betrokken: o.a de Vriezenveense Harmonie, jongerenkoor Clavis, Praiseband Evidence en het Christelijk Mannenkoor. De gezamenlijke voorgangers hebben ieder hun eigen vorm en inbreng: Pastoor Casper Pikkemaat, ds. Hotze de Jong en Richard Grevelink. Het programma bestaat uit een mooie mix van muziek, theater, boodschap en brunch en is vooral gericht op deelname door alle Vriezenveners.Iedereen is welkom, nodigt u vooral ook anderen uit en neem anderen mee. Zet de datum in uw agenda en wees hartelijk welkom!

  • Tijd: 12.00 uur
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›