4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Slachtvisite in de Peddemorsboerderij

381× bekeken

VRIEZENVEEN - Na het succes van vorig jaar met vier avonden 'Vjeans op de djalle’, organiseert de Stichting Peddemorsboerderij dit jaar in november weer vier gezellige avonden in de Peddemorsboerderij. De vier uitverkochte avonden van vorig jaar waren de aanleiding om dit jaarlijks in november te organiseren. Dit jaar is het thema van deze avonden Slachtvisite. Het programma heeft veel informatie over hoe in vroegere jaren de slachtvisite werd gehouden. De Peddemorsboerderij organiseert dat met veel humor, gezelligheid, zang, quiz, anekdotes, oude film, oude foto’s.

De kaartverkoop voor de avonden “Vjölle wille op de Djalle” is bij STOUD, bijoux en meer, Westeinde 173. De entree voor deze avonden bedraagt € 7,50 en is inclusief consumpties. “Vjölle wille op de djalle, slachtvisite” vindt plaats op vrijdag 15 november, woensdag 20 en woensdag 27 november en vrijdag 29 november. De avonden beginnen om 19:45. Vol=vol!!!

  • Tijd: 19.45 uur
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›