4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Singer-songwriter Roon Staal in Witte Kerkje Den Ham

{image_text}

80× bekeken

DEN HAM - Op 29 september 2017 is de start van de 5e Oktober Tour van singer-songwriter Roon Staal te Baarn (U). De tour eindigt in Engelbert (Gr) op 29 oktober 2017. 15 concerten op verschillende locaties in de provincies Friesland, Groningen, Drenthe, Noord- en Zuid Holland, Utrecht, Overijssel en Brabant. In Den Ham vindt het concert plaats in Het Witte Kerkje op zaterdag 30 september a.s. Aanvangstijd concert is 20.00 uur. Titel van de van de tour dit jaar is "I Like To Dream".

Een gelijknamig album waar op dit moment aan gewerkt wordt bestaat uit songs geschreven door zijn zus Nienke Staal. Werken daarvan zullen tijdens de concerten worden gespeeld.
Naast deze songs staan ook prachtige covers op het repertoire zoals 'Kathy's Song', 'Pie Jesu' en 'Vincent' maar ook werken van Roon zelf zoals 'Als Je Mij Zoekt' en de evergreen 'Help Me Through The Night'.

Staal zingt en begeleidt zichzelf vanachter de piano en heeft een stem en performance die harten kan raken met romantische en tedere composities. Hij woont en werkt zowel in Nederland als in het verre oosten van Rusland. Een deel van het jaar verblijft hij in Vladivostok, waar hij ook aan zijn muzikale carrière werkt en geregeld concerten geeft. Zo gaf hij afgelopen jaar concerten in de philharmonische concertgebouwen van zowel Vladivostok en Khabarovsk.

In eerdere jaren heeft Staal een rijk musicalverleden opgebouwd (Les Miserables, Tommy, Rembrandt en Petticoat). Ook heeft hij inmiddels 6 albums en een dvd op zijn naam staan. Onlangs presenteerde de zanger zijn nieuwe verzamelalbum "Meditations Of A Singer-Songwriter".
En dit vindt Art Garfunkel ervan: One of the truly great singers in the western world (...) Let the amazing tenor vocal performance of Mr. Staal now carry you away!"

De gehele Tourlijst is te vinden op www.roonstaal.com/concerten. Hier vindt u alle informatie over de locaties en data. Kaarten zijn te reserveren via de website www.roonstaal.com of via tel. 06-30025992 en kosten € 15,00 per stuk.

U bent van harte welkom!

  • Tijd: 20.00 uur
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›