4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Schilderijententoonstelling van Anni Weits

{image_text}

48× bekeken

VRIEZENVEEN - In de bibliotheek van Vriezenveen hangt t/m eind juli een 19-tal schilderijen van Anni Weits. Anni is pas op latere leeftijd begonnen met tekenen en schilderen. Toen ze om gezondheidsredenen moest stoppen met haar baan, vrijwilligerswerk en hobby, kreeg ze het advies iets te gaan doen op het gebied van tekenen en schilderen. Het heeft even geduurd voor het zover was, maar toen ze na 5 jaar een oproep zag in een plaatselijke krant voor een aquarelgroep is ze daar eens gaan kijken. Dat was in 2005 en nog steeds is ze bij die schildersgroep, waar niet alleen met aquarel, maar ook met andere verfsoorten en krijt wordt gewerkt. In de winterperiode komen die creatievelingen elke week op dinsdag bij elkaar, de laatste tijd in Buurthuis Westerdok aan de Sportlaan in Vriezenveen.

Ze heeft inmiddels heel wat plezierige uren in de nieuwe hobby gestoken en wie belangstelling heeft voor het resultaat kan dat zien tijdens de openingstijden van de bibliotheek aan de Jonkerlaan te Vriezenveen".

soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›