4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Schilderijententoonstelling “Ter herinnering aan Dinie Regeling”

115× bekeken

VRIEZENVEEN - Dinie Regeling uit Vroomshoop was een creatief persoon, maakte kaarten en kaarsen met allerlei gecombineerde technieken, ze schilderde en gaf schilderles. Ze stond ook met haar producten op beurzen en kerstmarkten. Wel 40 jaar heeft ze haar creatieve geest gebruikt om iets moois te maken. Helaas is ze ons vorig jaar ontvallen. Haar leerlingen hebben in de loop der jaren onder haar bezielende leiding veel schilderkunstwerken gemaakt. Zelf heeft Dinie les gehad van de heer Beulakker. Ze heeft bij velen geprobeerd de kennis en vaardigheden van het schilderen bij te brengen, en te begeleiden waar nodig. Één van haar leerlingen memoreerde: “was je zelf nog niet helemaal tevreden met je werkstuk, dan kon Dinie met een streepje of een accentje precies aangeven wat er aan mankeerde”.

Graag willen we met een tentoonstelling: “Ter herinnering aan Dinie”, een aantal schilderijen van Dinie en van haar collega-schilders en ex-leerlingen uit Vroomshoop, Vriezenveen en omstreken, laten zien aan het grote publiek.
Vanaf maandag 26 maart tot 28 april kunt u in de leeszaal van de bibliotheek Vriezenveen, kijken welk talent er in Twenterand woont.
Tijdens de openingsuren bent u van harte welkom in de bibliotheek aan Jonkerlaan.

soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›