4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Samen voor de voedselbank in Daarlerveen

{image_text}

139× bekeken

DAARLERVEEN - De Gemeente Groei Groep “De Schoof” en de Alpha Groep ”De Kruiskerk”/”De Schoof” organiseren voor de vierde keer een Do-Event. Dit jaar doet basisschool “De Veenbrug” ook mee. In de gemeente Hellendoorn leven veel mensen onder de armoedegrens. Kinderen gaan dagelijks zonder eten naar school. Deze mensen zijn aangewezen op de hulp van de voedselbank. RTV Oost coördineert opnieuw deze actie.

In samenwerking met de voedselbank Hellendoorn gaan we in Daarlerveen op zaterdag 9 december 2017 zoveel mogelijk levensmiddelen inzamelen voor mensen die afhankelijk zijn van de voedselbank. Op woensdag 6, donderdag 7 en vrijdag 8 december nemen kinderen van “De Veenbrug” levensmiddelen mee naar school. Kinderen uit de bovenbouw zullen helpen om op vrijdagmiddag het ingezamelde voedsel naar “De Schoof” te brengen.

De opbrengst uit Daarlerveen gaat rechtstreeks naar de voedselbank Hellendoorn. Het inzamelen kunnen we als Gemeente Groei Groep en Alpha Groep niet alleen… Doe je mee om van deze actie een succes te maken?

De voedselbanken hebben een boodschappenlijstje samengesteld met producten waaraan het grootste tekort is, zoals pasta, rijst of couscous, groenten of peulvruchten in blik, maaltijdsoep in blik, houdbare (gesteriliseerde) halfvolle melk, koffie of thee. Natuurlijk zijn andere boodschappen ook welkom!

“De Schoof” aan de Brugstraat 10 te Daarlerveen staat van 10.30 uur tot 14.30 uur open. Op www.rtvoost.nl/voedselbank staat binnenkort meer informatie over deze actie. Kies één of meerdere producten uit en breng deze dan naar “De Schoof” in Daarlerveen. Op zaterdag 9 december is het ook mogelijk om een extra gift te geven voor de voedselbank en/of een kopje koffie/thee te drinken in de kerk. Wij danken u alvast hartelijk voor uw medewerking en hopen u te ontmoeten tijdens deze mooie actie ‘Samen voor de voedselbank’!

soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›