4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Samen naar de polder en de IJssellinie

{image_text}

117× bekeken

DAARLERVEEN - September, oktober en november staan bol van acties die de fruitcommissie “De Schoof” gaat organiseren. Maar dat doen we niet alleen! Ben jij iemand die het leuk vindt om buiten aan het werk te zijn of mensen te laten meegenieten van je kennis en enthousiasme? Nieuwe mensen ontmoeten en leren kennen? Steeds meer mensen gaan vrijwillig een zaterdag boompjes kappen op de heide of een zaterdag zwerfvuil zoeken in de bossen. Zin om zaterdag 8 september peren te plukken met “De Schoof” in de polder? Of op een doordeweekse dag peren of appels te plukken tussen de bunkers aan de IJssellinie? Vorig jaar gingen 46 mensen een dagje peren of appels plukken.

Bij deelname ontvang je een prachtige oorkonde en je steunt hiermee diverse activiteiten. Door een mail te sturen naar fruitcommissie.deschoof@gmail.com ontvang je alle informatie van dit unieke dagje in de polder en/of langs de IJssellinie.

soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›