4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Rommelmarkt en Veiling van Amicitia Vriezenveen

{image_text}

200× bekeken

VRIEZENVEEN - Op zaterdag 22 juni 2019 wordt weer de jaarlijkse rommelmarkt en veiling van korfbalvereniging Amicitia gehouden. Het is traditioneel een geweldige festiviteit in Vriezenveen, met duizenden verzamelaars, kopers en bezoekers.

Dit jaar kiest de vereniging voor een andere opzet, zowel bij het ophalen van de spullen als op de dag van de rommelmarkt zelf. Vanwege het wedstrijdprogramma in het weekend voorafgaand aan de rommelmarkt en veiling wordt er alleen van maandag 17 juni tot en met woensdag 19 juni spullen opgehaald in de grote woonwijken van Vriezenveen. Voor de andere straten en wijken kunnen de inwoners via e-mail opgeven dat spullen klaarstaan en dan worden die door de vrijwilligers van Amicitia opgehaald. Mocht u nu al spullen hebben klaarstaan, dan kunt u dat nu al doorgeven via rommelmarkt@amicitia.nu.

Er worden ook dit jaar ook beslist geen grote spullen meer meegenomen zoals (kunststof) meubelen, kasten en tafels, bedden, surfplanken en bloempotten. Amicitia verzoekt iedereen alleen complete goederen mee te geven, die nog enige waarde hebben en verkoopbaar zijn. Over ophalen en routes wordt iedereen nog geïnformeerd via flyers en de sociale media.
Wij zien u graag terug op zaterdagmiddag 22 juni vanaf 12 uur. Dan gaan de poorten open en start de Rommelmarkt en Veiling 2019 bij Amicitia op Sportpark het Midden.

  • Tijd: 12.00 uur
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›