4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Regionale Seniorenmiddag in Daarlerveen

97× bekeken

DAARLERVEEN - In november 2013 begonnen de beide kerken “De Schoof” en “De Kruiskerk” Daarlerveen, in samenwerking met ‘Welzijn Ouderen Daarlerveen’ met de eerste ouderenmiddag. De elfde editie komt eraan en er is een nieuwe naam. Het concept blijft echter ongewijzigd!
Woensdag 21 november 2018 is de SENIORENMIDDAG in “De Schoof”, Brugstraat 10 te Daarlerveen. Aanvang: 14.00 uur. Dit alles voor een vrije gift. We hopen weer een gezellige middag te hebben met wederom veel bezoekers uit Daarlerveen en omstreken.

De bekende Twentse verhalen-vertelster Anna Geerdink is te gast om gedichten en verhalen voor te lezen over Twentse gebruiken en sagen in onze eigen ‘moodersproake’. Vooraf is er weer koffie/thee en iets lekkers erbij.

De Twentse Marktbakker, die elke woensdagmorgen aan de Spoorstraat in Daarlerveen staat (dinsdagmorgen op de markt in Vroomshoop), voorziet ons van lekkere koeken. Iedereen is van harte welkom!
Meer informatie over de seniorenmiddagen bij Roelof Hekman, 0546-643151.

  • Tijd: 14.00 uur
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›