4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Regionale Bijbelquiz in Daarlerveen

{image_text}

132× bekeken

DAARLERVEEN - Donderdag 1 november 2018 zal in “De Schoof” de jaarlijkse Bijbelquiz worden gespeeld. Ieder jaar zijn de Bijbelquizzen een groot succes. De quiz is weer mooi vormgegeven met illustraties en filmpjes. Goed voor een avondje ontspanning en leren rondom de Bijbel! Het thema van de Bijbelquiz is ‘Met andere ogen’ en komt uit het verhaal van de genezing van Bartimeüs uit Marcus 10. De quiz bestaat uit een aantal rondes met meerkeuzevragen en een finaleronde. Een finale zorgt natuurlijk voor extra spanning! Welk team of individuele speler scoort dit jaar het hoogst? Wie gaan er naar huis met een leuke prijs? Iedereen ontvangt een goed gevulde goodiebag.

U kunt individueel meedoen met de quiz, maar u kunt uiteraard ook als toeschouwer komen. Ook dit jaar kunnen er weer teams van drie personen aan meedoen. Dit kan een sportvereniging zijn, of een vriendengroep, een buurtvereniging, als groep van de kerk, als gezin of je vraagt twee personen en je bedenkt een leuke naam voor je team.

Vorig jaar kwamen diverse spelers en teams uit omliggende plaatsen naar Daarlerveen. Kortom, iedereen kan en mag meedoen met deze leuke en gezellige avond. Met uw aanwezigheid en deelname zal het weer een prachtige avond worden. De avond begint om 19.30 uur en is om 22.00 uur afgelopen. Toegang is gratis. Wel is er een collecte!!! Op www.pgdeschoof.nl (onder Actueel/Centrale Agenda) staat meer informatie en kunt u het opgave formulier voor teams downloaden. U mag natuurlijk ook bellen met Roelof Hekman, tel. 0546-643151. Weet u welkom!

  • Tijd: van 19.30 uur tot 22.00 uur
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›