4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Preünie van de Groei Groep Daarlerveen

106× bekeken

DAARLERVEEN - Voor sommigen is dit misschien het begin van een spiksplinternieuwe Groei Groep. Hoe het ook zij, de onderwerpen en thema’s zijn voor iedereen nieuw. Ook een mooie manier om kennis te maken met de Groei Groep is de PREÜNIE op Woensdag 26 september 2018 in “De Schoof”, Brugstraat 10, Daarlerveen. We beginnen om 20.00 uur met koffie/thee en het duurt tot 22.00 uur.

Jozua kreeg de opdracht Kanaän binnen te trekken. We maken kennis met twaalf verspieders die allemaal hetzelfde zien! Ben jij als christen een Jozua (of een Kaleb) in je omgeving, op het werk, in de kerk? Of ben je één van die andere tien? Jozua en Kaleb zien de vruchten en nemen die mee om te laten zien, zijn positief en hun glas is half vol. Die andere tien zien alleen maar reuzen en voelen zich als sprinkhanen, zijn negatief en hun glas is half leeg. Wij hopen je te ontmoeten, want met Numeri 13 en 14 beginnen de verhalen over Jozua niet. Als jonge man liep Jozua ‘stage’ bij Mozes en leerde het belangrijkste wat hij nodig had. Waar haal jij je kracht vandaan anno 2018? Daarover gaan de eerste Jozuaverhalen. We willen je uitnodigen om dit seizoen de ‘geestelijke wapenrusting’ aan te trekken. Neem een doordeweekse Vitamine G om te groeien in geloof.

Opgave en/of informatie:
Alvast een inkijkje in het materiaal?
Vraag de preview aan bij verspieders.express@gmail.com

  • Tijd: 20.00 uur
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›