4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Natuurfotografen exposeren in de Peddemorsboerderij

{image_text}

160× bekeken

VRIEZENVEEN - De Stichting Peddemorsboerderij organiseert deze maand voor de vierde keer de expositie “Natuurfotografie”. Ca. 30 fotografen uit Twenterand en omgeving exposeren hun mooiste foto’s waarvoor ze vaak veel geduld opbrachten om deze mooie plaatjes te kunnen schieten. Ook nu is de fotogroep van de KNNV afdeling Vriezenveen mede organisator van deze expositie.

De fotografen waren zelf ingenomen met het idee om als amateurfotografen te laten zien hoe zij hun liefde voor de natuur in dit gebied hebben vereeuwigd op beeld en dat voor een groter publiek in deze boerderij te exposeren. Landschapsfoto’s werden afgewisseld met een stiekeme blik op de vele dieren die in en rond Twenterand werden gespot. Dit alles heeft het bestuur van de St. Peddemorsboerderij doen besluiten ook dit jaar deze expositie weer op haar programma te plaatsen. De expositie begint op donderdag 6 februari en eindigt op zaterdag 22 februari.

Dit jaar is aan de fotografen gevraagd een foto in te sturen rond het thema “Twenterand bloeit op”’, een initiatief vanuit de gemeente Twenterand, Deze foto’s worden op A4 afgedrukt en gezamenlijk tentoongesteld. Tijdens de expositie kan het publiek kiezen welke foto zij het mooist vindt. Op de laatste dag van de expositie krijgen de deelnemende fotografen tips en tricks van Topfotograaf Stefan Schipper.

De expositie is te bezichtigen op donderdag 20 februari, vrijdag 21 februari en zaterdag 22 februari. De openingstijden zijn tussen 14.00 en 17.00 uur en elke donderdag ook van 19.00 tot 21.00 uur. De entree is € 2,00.

soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›