4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Natuurfotografen exposeren in de Peddemorsboerderij

{image_text}

128× bekeken

VRIEZENVEEN - De Stichting Peddemorsboerderij organiseert in februari voor de tweede keer een expositie, die gaat over de natuur en dan vast gelegd door fotografen uit Twenterand. De fotogroep van de KNNV afd. Vriezenveen gaat evenals vorig jaar samen met de Stichting deze expositie organiseren.
Vorig jaar deden aan de expositie 24 fotografen mee met ongeveer 240 prachtige natuur foto’s uit de gemeente Twenterand. Deze expositie was een geweldig succes en werd bezocht door een groot aantal bezoekers, die lovend waren over de kwaliteit van de foto’s.
De fotografen waren zelf ingenomen met het idee om als amateurfotografen te laten zien hoe zij hun liefde voor de natuur in dit gebied hebben vereeuwigd op beeld en dat voor een groter publiek in deze boerderij te exposeren. Landschapsfoto’s werden afgewisseld met een stiekeme blik op de vele dieren die in en rond Twenterand werden gespot. Dit alles heeft het bestuur van de St. Peddemorsboerderij doen besluiten ook dit jaar deze expositie weer op haar programma te plaatsen. De expositie begint op donderdag 9 februari en eindigt op zaterdag 25 februari.

Naast een aantal fotografen van fotogroep van de KNNV, is er nog voldoende ruimte aanwezig voor fotografen die ook hun natuurfoto’s willen tentoonstellen in de boerderij.
Fotografen die mee willen doen kunnen zich opgeven tot en met 31 januari 2017, via e-mail expositie.eigenwerk@gmail.com of via mobiel 06-53932218, of tijdens de infoavond.

Op dinsdag 31 januari 20.00 uur is er een infoavond in de Peddemorsboerderij voor de fotografen die zich hebben opgegeven. Er wordt dan een plek toegewezen waar zij hun foto’s kunnen exposeren, zodat zij voorbereidingen kunnen treffen voor de inrichting van de expositie op zaterdag 4 februari van 14.00-16.00 uur. Tijdens deze infoavond sluit de inschrijving.

Extra opdracht
Dit jaar is een opdracht van de fotografen gevraagd, om een foto in te leveren van een bruggetje uit de gemeente Twenterand, afgedrukt op een ±A4. Deze worden gezamenlijk op een wand geplaatst en voorzien van naam. Tijdens de expositie kan het publiek kiezen welke foto zij het mooist vinden.

Expositie
De expositie is te bezichtigen van 9 tot 25 februari 2017. De openingstijden zijn donderdag van 14.00 tot 17.00 uur en van 19.00 tot 21.00 uur . Vrijdag en zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur.
Entree is € 1,00.

Foto: G. Schepers

soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›