4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

N750 tussen Vriezenveen en Vroomshoop afgesloten voor verkeer

240× bekeken

VRIEZENVEEN/DAARLERVEEN/VROOMSHOOP - De N750 tussen Vriezenveen en Vroomshoop wordt vanaf 10 september tot en met 16 november opnieuw afgesloten voor het verkeer. De werkzaamheden zijn de laatste aan de reeks werkzaamheden aan de N750 tussen Vriezenveen en Vroomshoop. De afsluiting vindt plaats tussen de Smitstraat en de Brugstraat in Daarlerveen.
Tijdens de werkzaamheden zullen de damwanden van kanaal Almelo-De Haandrik, de rijbaan, inritten en de trottoirs worden aangepakt. Ook zullen de groenstrook en de parkeerplaatsen worden verhoogd en zal de verlichting op enkele plaatsen worden verplaatst en vervangen.

Tijdens de werkzaamheden die zo’n 2 maand gaan duren zal het verkeer tussen Vriezenveen en Vroomshoop worden omgeleid via de N341 en de N36. De omleiding wordt aangegeven met borden. Ook fiets- en bromfieters worden omgeleid via de andere zijde van het kanaal.

soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›