4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Muziekband Celebration in CCK2 te Vriezenveen

{image_text}

124× bekeken

VRIEZENVEEN - Traditiegetrouw start Theater Turf het nieuwe jaar met bruisende muziek om weer even ‘lekker op gang te komen’ na de feestdagen. Dit jaar is de inmiddels al in de verre omstreken bekende muziekband Celebration uitgenodigd om er een feest van te maken. Op zaterdag 20 januari treedt de 10-mansformatie op in CCK2 aan de Kerkstraat 2 in Vriezenveen en dat belooft een afwisselend muziekfestijn. Disco, soul, Latin, popmuziek uit de jaren 60, 70, 80 en 90 en nog veel meer bekende muziek komt voorbij. Natuurlijk is er mogelijkheid om te dansen.

Celebration bestaat uit tien muzikanten, waarbij Dick Hatumena de zang voor zijn rekening neemt. Jan Bobbink en Joop Draaijer spelen respectievelijk gitaar en basgitaar, Henry Peters is toetsenist. Het drumwerk komt van Peter van Loon, Johnny Parera, percussie en de blazers zijn Klaas Pool, saxofoon, Mark Gellevij en Edwin Wierda, trompettisten en Jos Theeuwen op de trombone.

Het repertoire van Celebration is zeer uitgebreid en gaat van KC & the Sunshine Band, Kool & the Gang via Gloria Estefan, James Brown, Stevie Wonder, the Blues Brothers naar Tina Turner, Joe Cocker, Santana en Phil Collins. En alles wat daar nog meer bijkomt.

Kaarten voor dit muziekfeest kosten € 7,50. Te verkrijgen via de site www.theaterturf.nl , of aan de zaal.
Aanvang: 20.00 uur.

  • Tijd: 20.00 uur
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›