4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Met Israël-platform naar Nijkerk

1284× bekeken

VRIEZENVEEN - Op maandag 28 augustus organiseert het ISRAËL PLATFORM een excursie naar Nijkerk. We gaan ’s-morgens naar het Israël Centrum in Nijkerk. Eerst horen we een interessant verhaal van Ruben Ridderhof over Jeruzalem. Na de lunch met gratis soep, koffie, thee en zelf meegenomen brood bezoeken we daar de zomertentoonstelling over Jeruzalem. De tentoonstelling blikt 50 jaar terug, naar de zesdaagse oorlog in 1967, en laat zien welke veranderingen dat in de jaren daarna voor Jeruzalem met zich meebracht.

In de middag zullen we in het centrum van Nijkerk zien wat daar aan de vroegere Joodse inwoners herinnert. Daarna rijden we terug naar Nijverdal. We gaan met eigen auto’s en vertrekken ’s morgens om 9.15 uur vanaf de parkeerplaats aan de noordkant van het treinstation in Nijverdal (Meester Tijhuisweg). Ga ook met het Israël Platform (IPHN) naar de zomertentoonstelling in Nijkerk! Opgave kan tot en met 21 augustus bij de fam. Reinders, tel. 06-45094330, of Roelof Hekman, tel. 0546-643151. Laat bij de opgave weten of u zelf wel wilt rijden of liever gereden wilt worden.

  • Tijd: 09.15 uur
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›