4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Meezing Gospeldienst in Gereformeerde kerk Den Ham

136× bekeken

DEN HAM - Op zondag 4 februari 2018 komt André Bijleveld bij ons voor een meezing Johannes de Heer dienst in de Gereformeerde kerk van Den Ham. Dat wil zeggen, er wordt ’s middags gerepeteerd en ’s avonds zingt het gelegenheidskoor tijdens de dienst. Wat zou het geweldig zijn om met een groot koor samen te zingen! Hieronder de info:

Start met oefenen om 13.30 uur in de kerkzaal. Tussendoor drinken we koffie en thee en rond 17.30 uur een gezamenlijke maaltijd. Voor soep wordt gezorgd, maar neemt u wel uw eigen brood mee? Om 19.00 uur start de dienst en deze zal ongeveer een uur duren. Dus… houdt u van zingen in een koor en vindt u het leuk om mee te doen, geeft u zich dan op! (u hoeft zeker geen zangstem te hebben, het gaat vooral om het plezier van samen zingen en ook leeftijd is onbelangrijk).

Neem gerust vrienden en kennissen van elders mee, iedereen is welkom! U kunt zich opgeven bij de gospeldienstcommissie (mail: molsman@hetnet.nl). Opgave kan tot vrijdag 26 januari 2018.

  • Tijd: 13.30 uur
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›