4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Klezmerfeest van Ot Azoj in Vriezenveen

{image_text}

57× bekeken

VRIEZENVEEN - Dat wordt een groot feest op zaterdag 23 juni in CCK2 Vriezenveen: Theater Turf presenteert één van de meest bekende Klezmerbands van Nederland, Ot Azoj. De band die voor de tweede keer optreedt in Vriezenveen verwierf bekendheid door optredens op festivals als Lowlands, Oerol Festival, Festival Mundial en Sail Amsterdam.

Ot Azoj brengt een feestelijk theaterprogramma getiteld: Molvanië. Behalve oorstrelende bewerkingen van bekende joodse melodieën componeert het orkest ook eigen klezmer. Het is aanstekelijke muziek, voorzien van verrassende arrangementen en solopartijen, zowel instrumentaal als zang. De band bestaat uit muzikale kunstenaars die met jeugdig enthousiasme de gekste composities in elkaar zetten.
Ot Azoj speelt muziek uit ‘Molvania’, het land met de –zoals zijzelf zeggen- ‘modderigste party scene van heel Eurazie’. Met schaap en wagen brengt de band dit opzwepende feestje naar Nederland. Originele composities worden geserveerd op een bedje van Balkan-bop, Klezmer-rumba en Turkse grooves. Dit alles overgoten met gierende solo’s en knoflook likeur.

Het klinkt als een groot feest en dat is het dus ook! En Theater Turf zorgt er natuurlijk voor dat er gedanst kan worden indien gewenst.
De vijf muzikanten zijn afkomstig uit Nederland, Turkije en Polen en zijn muzikaal even veelzijdig. Met conservatoria opleidingen in Turks, Jazz, Latin en Klassiek en de enorme ervaring in Klezmer en Balkan stijlen is Ot Azoj een Amsterdamse topformatie. Van een ruig festival tot een intiem concert, de band maakt het met veel speelplezier tot een ‘Molvaanse’ ervaring!

OT AZOJ is opgericht in 1994 en in de huidige bezetting is het nieuwste bandlid even oud als de band jong. Ze produceerden tien cd’s die wereldwijd verkocht worden en maakten furore op festivals.
De leden van de band hebben er veel zin in om zaterdag hun meeslepende muziek te laten horen in CCK2 aan de Kerkstraat 2 in Vriezenveen.

Kaarten in de voorverkoop zijn te krijgen via www.theaterturf.nl en kosten € 10,-- per stuk. Aan de zaal is dat € 12,50.
Het concert begint om 20.00 uur.

  • Tijd: 20.00 uur
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›