4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

“Kijk dan. Echt Marsman” in Den Ham

{image_text}

145× bekeken

DEN HAM - De Stichting Expositiehuis nodigt iedereen van harte uit voor de expositie `Kijk dan. Echt Marsman” in het Middendorpshuis in Den Ham. Daarmee is voor Ger Marsman een cirkel rond: hij zag er in 1942 het levenslicht als zoon van ‘Garrat van de Mute’. Als vijfde in een gezin van zes kinderen kreeg hij de mogelijkheid om naar de Kunstacademie in Enschede te gaan, waar hij de basis legde voor zijn creatieve carrière. Na zijn pensioen heeft Ger penseel, doek én het impressionisme weer omarmd. Voor het eerst worden deze schilderijen geëxposeerd. Een aantal werken is ook te koop.

Daarnaast ziet u een beknopt overzicht van creatief commercieel werk uit de periode dat Ger reclamebureau KMP in Zwolle had. Veel ontwerpen hebben de tand des tijds glansrijk doorstaan, zoals de logo’s van AA-drink, Bar-le-Duc, Altrex en de typografie van Echte Boter. Hoe divers zijn oeuvre ook is, het ‘ouderwetse’ vakmanschap van een geoefend oog en een bedreven hand maakt elk werk ‘echt Marsman’. Zie ook: www.germarsman.nl

De expositie is te bewonderen in het Middendorpshuis, Grotestraat 4 te Den Ham op zaterdag 24 februari om 16.00 uur.
De tentoonstelling is open op woensdag t/m vrijdag van 14.00 uur t/m 16.00 uur in de periode 28 februari t/m 6 april 2018. Gratis toegang.

  • Tijd: van 14.00 uur tot 16.00 uur
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›