4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Jongerendienst Vriezenveen: ‘Knock-out’

57× bekeken

VRIEZENVEEN - Op zondag 18 maart wordt er een Jongerendienst georganiseerd, waarin Joop Gottmers zal spreken. Joop leefde lange tijd in de wereld van drugs en criminaliteit, tot God ingreep. Hij gebruikt nu zijn verleden als een getuigenis, een waarschuwing en een bemoediging.
De muziek wordt verzorgd door de band Berber & Friends. De oorspronkelijke naam van de band is Step4ward, maar in verband met ziekte zal Berber Sollie meespelen.

De collecte tijdens de dienst is bestemd voor Peter en Tineke ’t Lam. Zij zijn werkzaam in Bethlehem. Peter werkt in een werkplaats, waar lichamelijk gehandicapte jongens olijfhout bewerken tot sier- en gebruiksvoorwerpen. Tineke werkt in huis Jemima, waar meervoudig gehandicapte kinderen worden opgevangen. Ze willen op deze manier Gods liefde laten zien aan de mensen om hen heen.

De collecte aan het eind van de dienst is voor de onkosten van de jongerendienst.
De dienst wordt gehouden in de Grote Kerk in Vriezenveen. De deuren gaan om 18.30 uur open, om 19.00 uur begint de dienst. We hopen jullie te zien!

  • Tijd: 19.00 uur
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›