4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Henk Blokhuis exposeert met “Beelden in steen en op papier”

{image_text}

64× bekeken

DEN HAM - De Stichting Expositiehuis Den Ham heeft een bijzondere expositie “Beelden in steen en op papier” met werk van Henk Blokhuis uit Almelo. Henk Blokhuis volgde zijn opleiding aan de Kon. Academie voor Beeldende Kunsten in Den Haag. Daarna gaf hij jarenlang les in tekenen en kunstgeschiedenis aan de inmiddels opgeheven PABO in Almelo, later aan Hogeschool Windesheim in Zwolle. Blokhuis is op beeldend gebied heel veelzijdig. Hij tekent en schildert, maar de laatste jaren houdt hij zich vooral bezig met grafiek - met name de linoleumsnede- en met beeldhouwen in harde gesteenten. Zijn onderwerpen liggen min of meer naast de deur, zoals revaliderende of musicerende mensen, landschappen of gewone dingen.

Twintig jaar geleden exposeerde Blokhuis al in het Expositiehuis met linoleumsneden die hij maakte van het orkest “Juliana”. Door al beeldend de zaak wat te vereenvoudigen en te abstraheren, probeert hij het “fotografische plaatje” te vermijden.
Zie ook: www.henkblokhuis.nl

De expositie kunt u bewonderen plaats in het Expositiehuis, Grotestraat 4 te Den Ham.
De tentoonstelling is open: woensdag t/m vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur in de periode 17 april t/m 17 mei 2019. Gratis toegang.

  • Tijd: van 14.00 uur tot 16.00 uur
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›