4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

Happy New Year Party bij Café de Brink

166× bekeken

DEN HAM - Nieuwjaarsnacht vier je natuurlijk met al je vrienden in Café de Brink! Hoe kun je het jaar nou beter beginnen dan met een knalfeest voor het goede doel! Een groot gedeelte van de opbrengst van de Happy New Year Party komt ten goede aan het Diaconaal Project. Een dj zal het café compleet op z’n kop zetten en daarmee krijgt Den Ham weer een topfeest waar jong en oud samen het nieuwe jaar inluiden.

Een groot gedeelte van de opbrengst van deze nieuwjaarsnacht is voor de kas van het Diaconaal Project. In de zomer van 2018 zullen twee groepen jongeren uit Den Ham en omstreken een gedeelte van hun vakantie opofferen om in Ghana aan het werk te gaan voor Stichting Kinderhulp Ghana.

Kaarten voor de Happy New Year Party zijn in de voorverkoop verkrijgbaar bij Café de Brink in Den Ham à 5 euro per stuk. Prijs aan de deur 7,50 euro. Aanvang van het feest 01:00 uur.

  • Tijd: 01.00 uur
  • Entree: € 7,50
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›