4°C
Bewolkt

Agenda

Iedere week zijn er tal van activiteiten in en rondom de gemeente Twenterand. Hieronder vindt u alle aankomende evenementen op een rij. Heeft u een activiteit die u hier graag vermeld zou willen zien? Stuur dan een e-mail naar info@deltafm.nl of neem contact met ons op.

« Terug naar overzicht

“Happen en trappen” op Israëls 70e verjaardag!

102× bekeken

NIJVERDAL - Op maandag 14 mei a.s. bestaat de staat Israël 70 jaar. Vanaf 14 mei 1948 kreeg het Joodse volk, na alle verschrikkingen van de Holocaust, weer een eigen thuis. Het Israël Platform Hellendoorn Nijverdal (IPHN) wil deze “verjaardag” op een bijzondere manier vieren. Wij nodigen u van harte uit om in Nijverdal – fietsend van adres naar adres – te genieten van heerlijke Joodse recepten. Zo krijgt u onderweg een voedzame warme maaltijd.

We verzamelen om 17.30 uur bij het Centrum, Constantijnstraat 7a, Nijverdal. Vandaar fietsen we naar het 1e adres. Na het 1e gerecht gaat de tocht weer verder, enz. Om ongeveer 20.00 uur zijn we terug in het centrum, waar we o.a. zingend stil staan bij 70 jaar Israël en genieten van koffie en een drankje, met Joodse lekkernijen.

Kosten: € 7,00 per persoon (dat is 700 centen voor 70 jaar Israël). Omdat de ingrediënten voor de maaltijd worden gesponsord, gaat het volledige bedrag naar de organisatie, die dit jaar financieel gesteund wordt door het IPHN: Stichting ALEH (www.aleh.nl), het grootste zorgnetwerk in Israël voor kinderen met een ernstige meervoudige beperking.

FIETS EN EET MEE ! Opgave kan tot en met vrijdag 4 mei bij Kees en Dicky Reinders, tel. 0548-616007, bij Diny Middelesch, tel. 0548-616856 of via het mailadres israelplatformhn@gmail.com onder vermelding van uw naam en telefoonnummer en “maaltijd + avond 14 mei” of “alleen avond 14 mei” (dit laatste voor wie niet mee kan fietsen en eten, maar wel naar de avond in het Centrum wil komen). Like ons op Facebook!

  • Tijd: 17.30 uur
soccerball.png

Topscorer met het voetbalnieuws

Benieuwd naar het laatste voetbalnieuws? Iedere week houden we je op de hoogte. Je leest het op Delta FM.nl.

Naar voetbalnieuws ›
pb000018.jpeg

Uit je dak met de Single Top 30

Luister a.s. zaterdag ook weer naar alle hits uit de Single Top 30, met op het halve uur het Entertainmentnieuws.

Ga naar de hitlijst ›
13080208_dee098a3d4_o.jpeg

De complete agenda van Twenterand

Met de agenda hoef je niets meer te missen. Alle evenementen voor de komende weken vind je hier.

Bekijk de agenda ›